Recente projecten

Facility Manager a.i. VDL Nedcar (Q2 2014 - heden)

Facilitair manager van automotive productiebedrijf met momenteel 2200 medewerkers. Gehele afdeling vanaf begin af aan weer opnieuw opbouwen, borgen en bemensen.

USG People 1TOWER project (Q4 2014)

Projectmanager verhuisproject waarbij 2 hoofdkantoren in Almere zijn samengevoegd en tevens het een deel van het hoofdkantoor werd verbouwd. Kenmerkend voor dit project was de korte doorlooptijd van opdracht tot en met realisatie.

Shell Reprime (Q4 2012 - Q3 2014)

Projectmanager groot verhuisproject en aansluitend "great place to work"project in een van de gebouwdelen van Shell HQ. Realisatie van een refresh d.m.v. barista bar, multi-inzetbaar maken van de algemene ruimten van het gebouw etc.

Essent @nders Werken (Q3 2010 - Q4 2012)

Projectmanager bij de implementatie van @nders Werken (HNW) met betrekking tot (Werkplek) conceptontwikkeling, leiden van verbouwingen en verhuizingen van 4500 medewerkers. Tevens het reduceren van 65.000 M2 kantoorruimte. Het @nders Werken Project heeft in 2013 "The Winning Workplace Award" gewonnen .

 

Shell Masterplan (Q4 2009 t/m Q4 2010)

Projectmanager Shell masterplan. Sturing geven aan projectgroep welke de verhuizing van bijna 5000 medewerkers binnen Shell Den Haag en Rijswijk organiseert als gevolg van een grote reorganisatie. Om kosten te besparen zijn 5 gebouwen (ong 2000 werkplekken) afgestoten en is een Dynamic Working Concept (ShellWorks)geimplementeerd. Ook is een nieuw gebouw in Rijwijk (Alaska building) in gebruik genomen.

Naast het organiseren van de verhuizingen zijn diverse inkooptrajecten begeleidt op gebied van zowel diensten als producten benodigd voor de uitvoering van de verhuizingen het invoeren van het ShellWorks concept.

PublicSpirit (2009)

Bouw en verhuismanagement gevoerd met betrekking tot het nieuwe kantoor in Woerden. Gebouw is intern volledig gestript en opnieuw opgebouwd tot een zeer representatief kantoor en vergaderlocatie.

Applied Biosystems (2009)

Opstellen van logistieke plannen ten behoeve van de verhuizingen naar het nieuwe distributiecentrum in Bleiswijk.

Gemeente Vianen (2009)

Facilitair projectmanager ten behoeve van diverse interne projecten op gebied van vaste en mobiele telefonie, gebouwaanpassingen en inrichtingsvraagstukken op gebied van nieuwe werkplekconcept.

Gemeente Bronckhorst (2009)

Opstellen van integrale verhuisplanning met verschillende scenario's voor de verhuizing naar het nieuwe gemeentehuis. 

Gemeente Lelystad (2009)

Schrijven van een advies met betrekking tot de aanpak van de verhuizing van de gemeente naar de tijdelijke huisvesting.

Politie Noord en Oost Gelderland (2008/2009)

Holleman Facility Management heeft de werkplekinrichting van de politie Noord Oost Gelderland verzorgt. (inkoop, behoefte in kaart brengen en coordinatie plaatsing) Daarnaast het implementeren van een nieuw innovatief werkplekconcept. Hierbij nam Holleman Facility Management deel aan de Commissie van Beheer en zat de werkgroep Verhuizing voor. Onderdeel hiervan was het verzorgen van inkooptrajecten, afdelingen voorbereiden op het nieuwe werkplekconcept en de integrale organisatie van de verhuizingen. Tot slot heeft Holleman Facility Management bijgedragen aan de organisatie van het openingsfeest en de open dagen.

 

 

Brandweer en Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland (2008)

Het verzorgen van de planning en voorbereiding van de verhuizing naar het nieuwe hoofdbureau. Tevens de aanbesteding van het verhuisbedrijf en aanverwante diensten en middelen.

BMC Amersfoort (07/2008)

Holleman Facility Management heeft in juli 2008 de verhuizing afgerond van de BMC Groep van 3 locaties naar een prachtige nieuwe locatie. Holleman Facility Management heeft de verhuizing georganiseerd van begin tot einde. Daarnaast werd de inkoop van een vergadersysteem, schoonmaak, verhuisorganisatie en enkele andere facilitaire zaken door Holleman Facility Management verzorgd.

Thales Hengelo (03/2008)

Binnen Thales is een grote magazijnverhuizing door Holleman Facility Management verzorgd. De inrichting, aanbesteding verhuisbedrijven etc. zijn integraal georganiseerd.

Applied MaterialsApplied Materials

Het organiseren van de verhuizing van het gehele kantoor en het opnieuw inrichten van de facilitaire organisatie. Tevens de aanbestedingen van diensten zoals schoonmaak etc uitgevoerd.